Viby, Gadstrup, Roskilde, Jyllinge, Hedehusene, Fløng, Tåstrup og Kirke Hyllinge var repræsenteret, da Roskilde Sportsfiskerklub søndag den 16. maj 2010 afholdt Lystfiskeriets Dag ved Hedeland Fiskesø.


De morgenfriske var parate til at fiske allerede kl. 9 og de fik som ’opvågningspræmie’ et fint blink til at starte fiskeriet med. I løbet af formiddagen kom resten af fiskerne, så fjorten juniorer og ni voksne var samlet til en hyggelig familiedag for at fange nogle af fiskesøens fine ørreder.


En dreng havde været så heldig at få en masse fiskegrej af sin bedstefar – både stænger, hjul, blink og hvad man ellers skal bruge til en god fisketur, så det var bare med at pakke ud og komme i gang med fiskeriet. Men Ak – han havde ved en fejltagelse fået pirkestangen med, og den var jo ikke meget bevendt i dag, så han måtte låne en af Roskilde Sportsfiskerklubs medbragte stænger. Hans far fik pludselig også lyst til at fiske, så godt at der var flere stænger til udlån.


Vejret var fra morgenstunden stille med støvregn, men ved ti-tiden blev det tørvejr. Alle hyggede sig – og ventede på ørrederne; i mellemtiden blev der fanget 3 små gedder, men de var så små, at de skulle sendes hjem til deres mor igen – så dem fanger vi nok til næste år.


Desværre var ørrederne slet ikke bidelystne – en eneste blev det til – fanget af en af fædrene. Juniorerne fangede ikke andet end frisk luft, så dagens præmier blev fordelt ved lodtrækning.


Juniorernes 1. præmie var en stang fra Jan & Bo’s Lystfiskershop og et hjul fra Lystfiskerhjørnet og det blev Morten Nielsen fra Hedehusene, der blev den heldige vinder.

2. præmien – et flot net fra Lystfiskerhjørnet - blev vundet af Emil Schandorff fra Vor Frue.

Resten af juniorerne vandt blink, spinnere eller powerbait – alt fra vore to rundhåndede sponsorer.


Martin W. Odgaard fra Kirke Hyllinge vandt seniorpræmien - et års medlemskab i Roskilde Sportsfiskerklub – for at fange dagens eneste ørred.


Da alle præmier var fordelt og vi havde pakket sammen – kom regnen.


En dejlig dag – på gensyn i 2011.Inger Gottlieb

Tilmeldning skal ske ved at henvende

sig til Palle Frese     


Tlf.: 27 24 55 60)  eller  mail: pallefrese@mail.dk

   


Adresse


Roskilde Sportsfisker Klub,

Vestergade 17, 4000 Roskilde        


Copyright © Roskilde Sportsfisker klub 2016. All rights reserved.

counter

Tælleren er fra 07.03.2017