Tur til Canada


Jeg har været en tur til Canada på familie besøg, jeg fik tid til at fiske lidt.


Første gang var vi ude i båd i en meget flot sø uden at fange noget, men flot natur. Vi skulle lige prøve i et vand reservoir inden vi tog hjem; vandet var meget klart, men ingen fisk.


Næste gang fik vi ikke fisket, da vejret blev blæst og regn.


Sidste tur blev jeg hentet i en Truck af Mark. Vi fiskede først i Colombia River, hvor de andre fangede fisk og jeg spurgte hvad det var for fisk? Squaw Fish - Hvorfor kalder i dem det? Jo - de har ingen tænder lige som indianerkvinderne og så smager de ikke godt. Vi kørte til et nyt sted, hvor vi gik langs floden et langt stykke over væltede træstammer i regnvejr.


Vi stoppede ved en pool og jeg fik 2 små ørred på flue; fik ikke taget nogle billeder, for her måtte også være store fisk til foto albummet. Efter en lille times tid skulle vi videre; jeg undrede mig lidt over det - hvorfor flytte når der var fisk. Jeg fik senere at vide, at jeg ikke havde licens til at fiske i floden og var jeg blevet taget ville det havde været meget dyrt - nå men det gik jo godt.


Vi fiskede lidt et anden sted, hvor strømmen var stærk; de andre fiskede med så store blink, at de havde været gode på Øresund Jeg nød rigtig naturen der ovre; den er flot og de andre så en bjørn. Jeg fik ikke set den, men så en masse hjorte.


Jørgen Jansson

Tilmeldning skal ske ved at henvende

sig til Palle Frese     


Tlf.: 27 24 55 60)  eller  mail: pallefrese@mail.dk

   


Adresse


Roskilde Sportsfisker Klub,

Vestergade 17, 4000 Roskilde        


Copyright © Roskilde Sportsfisker klub 2016. All rights reserved.

counter

Tælleren er fra 07.03.2017